Home Rendezvények Farsang Háló-s farsangi batyu bál nyolcadik alkalommal

Háló-s farsangi batyu bál nyolcadik alkalommal


Fergeteges Háló-s Farsangi batyu bált szervezett nyolcadik alkalommal a Nagybányai Háló mozgalom február 24-én, pénteken a Nagybányai Teleki Magyar Házban.

Nagyon jó volt a hangulat egész este, volt sok vidámság, különleges farsangi jelmezek , jobbnál-jobb falatok,  zene, sok tánc, és tombola.

 A farsangi mulatságot Uglár Sándor, a Nagybányai Háló Mozgalom főbogozója nyitotta.

 A jelmezek között volt cigányné,  a XIX-ik századból a végzet asszonya, migráns, ajándék cica, róka kisasszony, Piranda, ténsasszony, és művésznő.

 Idén is minden jelmezt díjaztak, de azért mégis volt rangsorolás. A zsűri különdíját a művésznő, a ténsasszony, az ajándék cica, és a róka kisasszony kapta. Negyedik lett a migráns , harmadik  a cigányné, második Piranda és a legjobb jelmez címet a XIX-ik századi végzet asszonya kapta.

 Longáver Adél Petőfi verset szavalt és viccek hangzottak el.

 A jókedv, a zene és a tánc tetőzte a farsangi bált.

 A tombolákat a nagybányai Caritas Központ és magánszemélyek támogatásával biztosították, minden jegy nyerő volt, sőt  minden megvásárolt két jegy mellett meg volt  az esélyt a két nagydíjra.

  A tombola jegyek eladásából a Háló mozgalom rendezvényeinek költségeit fedezték és a Nagybányai Teleki Magyar Házat, valamint a Bányavidéki Új Szót támogatták.

 A résztvevők, már várják a következő évi farsangi bált.

 

(11)