Home Rendezvények Gólyabál The Oscars – Németh László Gólyabál 2013

The Oscars – Németh László Gólyabál 2013


A filmvilág hírneves szinészei, vörös szőnyeg, stílus és elegancia, Oscar díjak, értékes nyeremények és a Románia hangja tehetségkutató második helyezette Vizi Imre előadása tetőzte a Németh László Elméleti Líceum Gólyabáljának, a The Oscars előadás sikerét 2013, november 15-én, pénteken.

A gólyák látványos tánca és az óriásképernyőre vetített rövidfilm után a bemondók Orzák Lilla és Markó Botond hintán ereszkedtek a szinpadra. A Staff, vagyis a szervezőcsapat állandó mozgásban volt úgy a kulisszák mögött mint a színpadon, látványos táncukat hatalmas tapssal köszönte meg a közönség.
Olyan hírneves színészek bőrébe bújtak a gólyák mint: Fred és Vilma, Jack Black és Rose Dawson, Marilyn Monroe és Billy the Puppet, Audrey Hapburn és Charlie Chaplin, Elisabeth Swann és Jack Sparrow, Johnn Castle és Frances Henderson, James Bond és a cigánylány alias KGB ügynök, Stacee Jaxx şi Joan Jett vagy Luke şi Yoda. Kilenc gólyapár, kilenc csillag tündöklő előadását láthattuk akik eredeti előadásmódban, öltözékben, kellékekben nagysikerű filmek világába kalauzolták a közönséget.
Az Oscar díj kiérdemléséért számos megpróbáltatáon kellet keresztülmenniük a gólyáknak. Improvizációs készségüket mutatták ki azon a próbán melyen a pároknak spontán beszélgetés kellet folytatniuk egy megadott modatból indulva..
A partnerrel való szinkronizálásról adtak bizonyosságot a 100 kockára osztott üveglapra egyszerre adott rúzsos csókokkal. Ha az első két próbát megúszták pontozással, a következő mennyire ismerik társukat próbán kemény büntetést kaptak. Tojást kaptak a fejükre, liszt folyt le a fiúk nyakán, kakaópor vagy tejszínhab minden olyan válasz után mely nem egyezett partnerük válaszával.
A nagylelkű támogatóknak köszönhetően a Gólyabál vendége a Románia hangja második helyezettje, Vizi Imre volt, aki valóságos showműsorral kápráztatta el a közönséget.

Az Oscar díjat és a Gólyabál nagydíját egy Samsung Galaxy Tab 2-öt Audrey Hapburn és Chalie Chaplin azaz Lapohos Réka és Csáki Csongor nyerte.
A legnehezebbnek a mennyire ismerik társukat próba bizonyult.

A második helyezést Kádár Karolina és Szilágyi Ádám kapta akik Fred és Vilmát alakították. Harmadik helyre Luke és Zoda került azaz Mátyás Csaba és Mátyás Eliz.
Mint minden Oscar Díjkiosztó gála a Gólyabál is fergeteges after partyval folytatódott.

(35)