Home Rendezvények Ballagás Ballagás 2017 – Németh László Elméleti Líceum,VIII. oszt, első rész

Ballagás 2017 – Németh László Elméleti Líceum,VIII. oszt, első rész


Elballagtak a Németh László Elméleti Líceum VIII. osztályos diákjai 2017 június 9-én. Elballagtak, de természetesen továbbra is maradnak, viszont lezárult életük egy fontos szakasza, jövőre ugyanitt, viszont más fennállásban, különböző osztályokban folytatják.

A Németh László Elméleti Líceumban nagy hagyománya van a ballagási ünnepségnek, a zászlós bevonulás, a felsorakozás, a búcsúztató- és búcsúelőadások, a díjkiosztás, a kulcsátadási ceremónia és a kivonulás mind, mind olyan pillanatok, amelyek nagyon fontosak úgy a diákok, a tanárok, mint a közösség számára.  A ballagási ünnepségek is magukban hordozzák azt a Németh Lászlós szellemet, azt a Németh Lászlós magatartást amit magukkal visznek, amely meghatározza életüket, hisz ezek a gyermekek valahol, mindig kiválnak a többségből. Talán nem meglepetés, hogy éppen Antoine de Saint Exupery, A kis herceg című regénye nyomán készítettek jeleneteket, a XII. ballagásán a kicsik, a VIII. ballagásán a VII. osztályosok, hisz a regény mondanivalója meghatározó egy ember életében.

A ballagási ünnepség a hagyományos zászlós bevonulással kezdődött, majd a VII. osztályosok búcsúztató előadásával folytatódott.

(28)