Home Rendezvények Ballagás A VIII-ok ballagási ünnepsége – Németh László Elméleti Líceum

A VIII-ok ballagási ünnepsége – Németh László Elméleti Líceum


Elballagtak június 17-én, pénteken a Németh László Elméleti Líceum VIII-ik osztályos diákjai. Ellballagtak, de ők ősszel visszatérnek, mert ahogy dr. Váradi Izabella, az iskola igazgatója is megfogalmazta búcsúbeszédében itt, ebben az iskolában megélhették a valahová tartozás boldogságát, a Németh László Líceumhoz való odatartozást.

A végzős nyolcadikos diákok között néhány olyan kiváló gyermek van akikkel öröm volt dolgozni, – vallotta dr. Váradi Izabella, az iskola igazgatója.

A tanulmányi díjakat Bogya Emese osztályfőnök adta át. Első díjban részsült 9,84-es átlaggal Gyarmathy Csaba, második díjas lett 9,78-al Balogh Ádám, harmadik díjas 9,50-el Mezei Kinga, és dicséretett Benkő Lilla kapott, aki 9,50-es átlaggal végzett.

Masztan Eliza matematika szakos tanár, a matematika terén elért kiváló eredményekért díjazta Gyarmathy Csabát és Balogh Ádámot. Vere Noémi fizika szakos tanárnő különdíjat adott át Strengel Erika Renátának és Mezei Noéminek. A kórustagokat Fülöp Gábor zene szakos tanár díjazta: Brettschneider Ivett Orsolyát, Balogh Ádám Csabát és Benkő Lillát.

Az osztály kiváló sportolóit Szkiba Sándor tornatanár díjazta, külön a kosárlabda csapat tagjait Brettschneider Ivettet és Kert Imolát, és a focicsapat tagjait: Szölösi Balázst, Balogh Ádámot, Kádár Ernőt és Dobrán Balázst.

Közösségépítő tevékenységért díjat kapott Bencze-Kádár Berta-Ilona, kiváló szorgalmáért, és kitrtásáért Strengel Erika Renáta és Mezei Kinga Noémi.

Igazgató díjban részesült Benkő Lilla, Gyarmathy Csaba és Balogh Ádám.

A nyolcadik osztályosok ballagási ünnepsége a VII-ik osztályosok búcsúztató műsorával folytatódott amit a kulcsátadási ceremónia követett. A VIII-ik osztályosok búcsú műsora után, búcsúbeszédet mondott Bogya Emese osztályfőnök és dr. Váradi Izabella az iskola igazgatója.

(71)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.