Home Hírek Oktatás A Firkász helyesirási verseny megyei győztesei

A Firkász helyesirási verseny megyei győztesei


M árcius elsején, pénteken Szinérváralján került sor a Diákokért Egyesület által harmadik alkalommal szervezett Firkász helyesírási és nyelvhelyességi verseny megyei szakaszára.

Megyénk tizennégy I-VIII osztályos tanulója április 19-ke és 20-ka között részt vesz a Magyváradon megszervezett országos döntőn.

A Máramamrosszigeti Leöwey Klára Líceum első osztályos tanulója, Singeorzan Beatrix, Fábri Zsuzsanna diákja a második helyről, a harmadik osztályos Szlivka Mercédesz, Kassay Beáta diákja a második helyről és Sebestyén Gabriella VI-ik osztályos diákja, Nagy Emese az első helyről indul az országos döntőre.

Első helyezést ért el a Hosszúmezői Általános Iskola első osztályos tanulója Fekete Regina és a második osztályos Csurka Emese, mindketten Csurka Mónika diákja.

Jól szerepeltek a Szamosardói Kós Károly Általános Iskola diákjai is, a harmadik osztályos Nagy Eszter akit Nagy Annamária készített fel első helyezést ért el, úgyszintén első helyezésű  Móni Csilla diákja a negyedik osztályos Nagy Gellért és Balog Adrián a második helyen végzett. Haragos Ilona diákjai: az ötödik osztályos Fóris Henrietta, a VII-ik osztályos Szabó Rezső a második helyről indulnak mig a VIII-os Demeter  Hanna az első helyen végzett.

A Szinérváraljai Alexiu Berinde Általános Iskola V-ik osztályos diákja Vasvári Richard és a VII-ik osztályos Czompa Renáta mindketten Farkas Imre diákjai első helyről indulnak.

A Monói I-IV osztályos Általános Iskolából, a  második osztályos Szölösi Vivien, Rácz Timea diákja a második helyen végzett.

(72)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.