Home Hírek Megyei hírek Jótékonysági Karácsonyi vásár Aknasugatagon

Jótékonysági Karácsonyi vásár Aknasugatagon


Jótékonysági Karácsonyi vásárt szerveztek Aknasugatagon 2017. december 5-én, ahová helyi és környékbeli gyermekek is eljöttek kántálni.

Az ötletet egy tanár vetette fel aki a rászoruló gyermekeknek szeretett volna egy kis örömet szerezni. Nagy lelkesedéssel gyermekek, oktatók, szülők, a Polgármesteri Hivatal, nagyon sokan felkarolták az ötletet.

A lelkesedés már a piac kapujában látszott, plakátszerű nagyméretű rajzok fogadták az érdeklődőket és széleskörű karácsonyi kínálat tárult a közösség elé. A rászoruló gyermekeken segíteni való vágy a helységben nagyon sok embert megmozgatott.

Töltött káposzta, finomabbnál-finomabb sütik, kalácsok, perecek, fánk, sőt egy nagyon szép házikó torta is volt, nagyon sok szép gyermekek által készített karácsonyi kézműves tárgyak, dísztárgyak voltak, sok szép karácsonyi üdvözlőlap. Az árak jóval a piaci árak alatt volt és meleg teával, forralt bórral vagy kávéval lehetett melegedni.

A jótékonykodás örömét a kántálók ünnepi dalai tetőzték. A nagy sikernek örvendett jótékonysági karácsonyi vásárt folytatni szeretnének a következő években is.

(22)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.