Home Rendezvények Gólyabál Mikrotezaurusz címmel szervezi meg a Németh László Elméleti Líceum a 2017-es gólyabált

Mikrotezaurusz címmel szervezi meg a Németh László Elméleti Líceum a 2017-es gólyabált


Mikrotezaurusz címmel szervezi meg a Németh László Elméleti Líceum az idei gólyabált, 2017 november 24-én pénteken 18 órai kezdettel a Városi Színház előadótermében.

A gólyapárok egyéni produkciókban egy-egy háborús időszakot fognak bemutatni i.e a 300-as évekből egészen 1966-ig.

Idén 10 gólyapár jelentkezett a gólyabálra, az év elején megszervezett selejtező után 7 gólyapár maradt. A selejtezőn improvizálniuk kellett, táncolni és különböző vicces próbákat kellet kiállniuk.

Idén is lesz a gólyák közös tánca amelyre nagy odaadással ügyesen készülnek.

A gólyabált idén a szervező csapat két tagja vezeti le, a bemondók Vig Renée és Cseterki Dávid lesz,

Az eredetiség próbán kívül lesznek villámkérdések és improvizáció.

A zsűri négy tagból áll, a Németh László Elméleti Líceum igazgatónője, egy tanár, egy zsűri a város részéről és egy diák.

A gólyák egy gólyatábor keretén belül megismerkedtek a diáktanáccsal akik számos programot szerveztek a számukra november 27-29 között a Forrásligetnél.

A gólyabál idén is fergeteges egy After Partyval zárul a La Moustache-ban.

A jegyeket a gólyabálra Szigeti Dóránál, Orzák Rékánál és Kirchmáier Krisztánál lehet megvásárolni. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

Az idei gólyabál szervezői a Németh László Elméleti Líceum XI. osztályos diákjai, ők 2015-ben még gólyák voltak, a mellékelt videóban egy kis részletet láthatnak a 2015-ös gólyabálról melynek címe “80 nap a Föld körül” volt.

(193)