Home Hírek Magyar közösség Készül a Németh László Elméleti Líceum gólyabálja

Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/mmhirlap/public_html/wp-content/plugins/cactus-video/shortcode/cactus-player.php(324) : eval()'d code on line 1

Készül a Németh László Elméleti Líceum gólyabálja


Nyolcvan nap a Föld körül címmel szervezi meg a Németh László Elméleti Líceum a 2015-ös Gólyabált, 2015 november 20-án 18 órai kezdettel a Városi Színház előadótermében. A gólyabálra tíz pár jelentkezett viszont a szervezők bizonyos kritériumok alapján 7 párt juttatak tovább.

A gólyák már október elej óta próbálnak.

Idén sem fog hiányozni a gólyák tánca, a hagyományos eredetíség próba mellett ügyességi próba is lesz.

A gólyabál témája a Nyolcvan nap a föld körül, téma melyet a szervezők még a nyár folyamán választottak ki. Minden pár egy-egy országot fog képviselni. A szervezők bevallása szerint a gólyák is ügyesek, a szervezők között is ami a döntéseket illeti megvan az egyetértés.

A zsűri tagjai: a tavalyi győztes páros, egy szervező, az igazgatónő, egy tanár és egy volt Németh Lászlós diák. A szervezők, akik ezelött két évvel maguk is gólyák voltak most kezdik igazán értékelni a szervezők munkáját.

Az idei gólyabál végeredményénél az eredetíség próba lesz a meghatározó. A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy színvonalas előadást hozzanak színpadra.

Sok a titoktartás ami a gólyabált illeti, annál több lesz a kellemes meglepetés, mert tény, hogy idén egy különleges gólyabálra szamíthat a közönség.

(62)