Home Rendezvények Ballagás Elballagtak a Németh László Elméleti végzős diákjai

Elballagtak a Németh László Elméleti végzős diákjai


Elballagtak csütörtökön a Németh László Elméleti Líceum  végzős diákjai, ismét egy generáció elköszönt iskolájától, már csak látogatóba fognak vissza térni oda, ahol az elmúlt 8, 12 vagy 4 évet töltötték, ahol megkapták azt az útravalót ami egy sikeres tovább tanuláshoz, egy kiegyensúlyozott élethez szükséges. Vissza fognak térni egyetemistaként, szülőként, ahogy az elmúlt évek végzősei is teszik, akik már megtapasztalták azt, hogy mindaz amit a két magyar tannyelvű iskola nyújtott nekik azt, máshol, más iskolában, nem kaphatták volna meg.

Megható pillanatok voltak, mosoly és könnyek váltották egymást a Németh László Elméleti Líceum ballagási ünnepségén, az elhangzó beszédek, a búcsúztató-, és a végzős diákok gondolatai, szavalatai, dalai, az iskola kórusának előadásai mind az iskolai évek felejthetetlen pillanatait, az iskolától való megválás nehézségét hordozták magukban.

A következő percekben rövid részleteket láthatnak a Németh László Elméleti Líceum ballagási ünnepségéről mely június 2-án délelőtt az iskola tornatermében zajlott,  délután  pedig a Baptista Imaházban az egyházak képviselői által a maturandusok megáldásával folytatódott. Következik, hogy a jövő szombati adásban a ballagási ünnepség teljes részleteit bemutassuk.

 

(26)